Χτίζει την Ρόμα …

Μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, όπου πολλές ομάδες προσφέρουν πεδίο για αναλύσεις ή προβλέψεις, υπάρχει και ένας τύπος που κάνει αυτά που θέλει να κάνει και που θα έρθει πλέον, τη νέα σεζόν, στην πρώτη γραμμή κι αυτός…Η Γιουβέντους απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι “καταδικασμένο” να καταγραφεί στην ιστορία ως το καλοκαίρι των Μπιανκονέρι. Ο Πορτογάλος σταρ κυριάρχησε και κυριαρχεί στην ιταλική επικαιρότητα, στην οποία όμως έχει το δικό της σημαντικό κομμάτι και η Ιντερ με τις κινήσεις που έκανε ή αυτές που θέλει να κάνει. Στο προσκήνιο ήρθε και η Μίλαν με τους Ιγκουαΐν-Καλντάρα ή τους Μαλντίνι-Λεονάρντο, ενώ κάθε 2-3 μέρες γίνεται συζήτηση και για το κλίμα στον νότο, όπου ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μέρα παρά μέρα διαβάζει συνθήματα σε τοίχους, πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης, ανακοινώσεις των ultras.

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Η πρόσληψη του Μόντσι από τη Ρόμα, πριν ένα χρόνο, χαιρετίστηκε από όλους εντός και εκτός Ιταλίας, με τον Τζέιμς Παλότα να έχει το κεφάλι του ήσυχο όπως είπε και πριν λίγες μέρες. Σε ένα επικό ξέσπασμα για την υπόθεση Μάλκομ -εν τω μεταξύ ο Παλότα έχει πάντα δίκιο σε όσα λέει όταν εκρήγνυται, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, αλλά ποιος να του το δώσει;- ο πρόεδρος υπενθύμισε ότι «δε θέλω να με ρωτάτε για μεταγραφικά, γι’ αυτό πήρα τον Μόντσι, για να έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται». Προς το παρόν ο Παλότα έχει κάθε λόγο να έχει εμπιστοσύνη στον Ισπανό, διότι πολύ απλά βλέπει το ταμείο του κλαμπ να υποδέχεται συνεχώς νέα εμβάσματα. Οχι μόνο από την πορεία της ομάδας ως τους ημιτελικούς του Champions League, μια πορεία που βοήθησε πολύ στο να στρώσει η κατάσταση με το Financial Fair Play, αλλά και από τις πωλήσεις.

Στα 42 εκατ. ευρώ για τον Σαλάχ, στα 35 για τον Ρούντιγκερ, στα 23 για τον Παρέδες και στα 20 για τον Εμερσον Παλμιέρι, προστέθηκαν φέτος τα 73 για τον Αλισον και τα 38 για τον Ναϊνγκολάν, με το άθροισμα να δείχνει… 231. Τόσα είναι τα εκατ. ευρώ που έχει πάρει η Ρόμα από πωλήσεις το περσινό και το φετινό καλοκαίρι, με το ποσό να δύναται να ανέβει στα 260 με κάποια μπόνους που προβλέπονται. Η μία οπτική είναι ότι οι Τζαλορόσι καθαρίζουν σιγά-σιγά οικονομικά και είναι σωστή. Η άλλη οπτική είναι ότι ο Μόντσι έχει αρχίσει σιγά-σιγά το ξήλωμα της ομάδας του Βάλτερ Σαμπατίνι και είναι επίσης σωστή. Ο Ισπανός θα αρχίσει να γκρεμίζει και μετά θα χτίσει, γνωρίζοντας ότι δεν είναι μια διαδικασία εύκολη ή γρήγορη. Ειδικά στη Ρώμη. Είναι όμως απαραίτητη.

Sprortingbet : ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδω !

Ο Μόντσι αυτό έκανε στη Σεβίλλη, αυτό θα κάνει και στη Ρόμα. Θα πουλάει και θα αγοράζει, αυτό είναι για το οποίο φημίζεται, αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και τώρα, ελπίζοντας ότι οι επιλογές του θα είναι σωστές και ότι ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο θα το πιστοποιήσει αυτό με τη δουλειά του και τα αποτελέσματα. «Η δουλειά μου είναι να βρίσκω τον τρόπο για να χτίζω μια όσο το δυνατόν πιο δυνατή ομάδα, ξέρω ότι οι οπαδοί έχουν κουραστεί από λόγια αλλά είμαι εδώ μόλις 14 μήνες. Μην μιλάτε μόνο για τους Αλισον και Ναϊνγκολάν, να μιλάτε και για όσους αποκτήσαμε. Εχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου, ένα φιλόδοξο ρόστερ και μια διοίκηση που αναπτύσσεται συνεχώς. Ξέρω ότι οι οπαδοί είναι κουρασμένοι και γι’ αυτό δεν ψάχνω δικαιολογίες. Αν σε δύο χρόνια δεν έχω κατακτήσει τίποτα, θα πάρω το αεροπλάνο και θα φύγω», είπε ο Ισπανός στις 19 Ιουλίου, με τις δηλώσεις να δείχνουν ότι μάλλον υπάρχει μια ανησυχία από κάποιους, οπαδούς ή δημοσιογράφους.

Ο λόγος που υπάρχει αυτή η ανησυχία, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ρόμα ενισχύεται επιθετικά αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος το ίδιο και αμυντικά. Οι Τζαλορόσι απέκτησαν τρεις (!) τερματοφύλακες και από εκεί και πέρα μόνο τον Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος μάλλον δεν μπορεί να κάνει θαύματα, για την αμυντική γραμμή. Θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν όσοι ήταν πέρυσι στην άμυνα, χωρίς να έχουν έρθει νέα πρόσωπα και με τον Ναϊνγκολάν να έχει φύγει; Θα φανεί στο γήπεδο. Εκεί όπου θα αρχίσουμε, σιγά-σιγά, να βλέπουμε τη Ρόμα του Μόντσι…

email > info@tipsmaker.net