Το “σηκώνει” η Dundalk

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, σε όλες τις θέσεις, καθώς η Dundalk “καθαρίζει” την υπόθεση τίτλος και είναι έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια του 2018. Στα άλλα δύο παιχνίδια της τριάδας παίζουν οι ομάδες που θέλουν βαθμούς, απέναντι στις αδιάφορες ομάδες.

Στο παιχνίδι της Bohemians με την Waterford μπορεί να είναι δύο ομάδες που τους χωρίζει μόλις μία θέση, αλλά έχουν διαφορά δέκα βαθμών. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες να κατακτήσουν την τρίτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις δύο πόντους μακριά από αυτή και θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη, για να μείνουν στο παιχνίδι των ευρωπαϊκών θέσεων, κάτι που σημαίνει πως είναι η ομάδα που έχει ισχυρό κίνητρο, για τη νίκη.

Η Dundalk θέλει να μην χάσει, για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ιρλανδία για τη φετινή σεζόν. Υποδέχεται την τελείως αδιάφορη βαθμολογικά St. Patrick’ s, η οποία βέβαια, έχει μαθηματικές ελπίδες για ευρωπαϊκή θέση, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω από θαύμα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα, αφού αγωνίζονται στην έδρα τους θέλουν να προσφέρουν θέαμα, για να ευχαριστήσουν το κοινό τους σε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Η Cork δεν άντεξε στην “μονομαχία τίτλου” με την Dundalk και θα αρκεστεί στην δεύτερη θέση και το Europa League. Η Shamrock από την άλλη “καίγεται” για τη νίκη, καθώς νοιώθει την “καυτή” ανάσα της Waterford στην “μάχη” της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Επίσης η Cork περνάει τρομερό ντεφορμάρισμα, καθώς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
05-10-2018

Bohemians – Waterford
Dundalk – St. Patrick’ s
Shamrock R. – Cork C.

2
1
1

100 4.32 -100