Το μπαλάκι στα φαβορί …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Οι ομάδες σιγά-σιγά σε Αγγλία και Σκωτία αποκτούν ρυθμό, με το πέρας των αγωνιστκών και αρχίζουμε να βλέπουμε ποια είναι τα φαβορί και ποιες είναι σε μία χαμηλότερη ταχύτητα σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Η Liverpool έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και δείχνει πως ίσως φέτος, όσο κλισέ και αν ακούγεται, πως είναι πραγματικά η χρονιά της. Το υλικό το έχει. Το μόνο που έχει μείνει είναι να έχει διάρκεια αυτή η καλή εικόνα που έχει παρουσιάσει. Η Southampton δεν δείχνει να φοβίζει την φορμαρισμένη Liverpool και όλα δείχνουν νίκη των “κόκκινων” με πολλά γκολ.

Η Manchester United μετά την βαριά ήττα από την Tottenham μέσα στο Old Trafford, δείχνει να συνέρχεται, από εκείνη την ήττα-σοκ, όπου οι φήμες για την φυγή του Jose Mourinho, είχαν… οργιάσει. Η Wolves δείχνει το τέλειο θύμα για την ομάδα του “Special One” και πιστεύω δεν θα έχει κανένα θέμα να πάρει τη νίκη, με τον κόσμο στο πλευρό της.

Η Tottenham δείχνει να χάνει τα πατήματά της, μετά το πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα, όμως πιστεύω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι Brighton, παρ’ όλο που αγωνίζεται εκτός έδρας. Η ομάδα του Pochetino θα μπει από νωρίς για τη νίκη, όπου θα την ξανά ανεβάσει την ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Premier League και Champions League.

Η Aberdeen δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές το πρωτάθλημα, όμως πιστεύω πως είναι καλύτερη ομάδα από την Motherwell. Επίσης πιστεύω πως θα ανέβει σιγά-σιγά με τον χρόνο, ενώ η Aberdeen αγωνίζεται και με την στήριξη του κόσμου της, κάτι που σημαίνει πως έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη.

Παιχνίδι που δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική είναι αυτό της Dundee με την Hibbernian, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν… μηδέν βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ήδη στην πέμπτη θέση και πιστεύω πως δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα και θα πάρουν τη νίκη.

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Hearts και την Livingston. Πιστεύω στην πάρα πολύ καλή εκκίνηση των γηπεδούχων και σε συνδυασμό ότι παίζει στην έδρα της, νομίζω πως έχει ένα μικρό προβάδισμα.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
22-09-2018

Liverpool – Southampton
Man, United – Wolves
Brighton – Tottenham

1& O 2.5
1
2

1004.24-100
22-09-2018

Aberdeen – Motherwell
Dundee – Hibbernian
Hearts – Livingston

1
2
1

1004.86-100