Τα παίζει όλα για όλα η Ισλανδία…( ΤΑΜΕΙΟ – 1,90 )

Asian bet

Καλησπέρα φίλοι μου, επιστροφή μετά από ταμείο καθώς ο Ραδαμέλ Φαλκάο τιμώρησε την Πολωνική άμυνα όπως προβλέψαμε…

Για σήμερα:

Επειδή σαν άνθρωπος είμαι πονηρός και μου αρέσουν οι συνωμοσίες στο ποδόσφαιρο θα πάω με βάση τα “θέλω” των ενδιαφερόμενων.

#1 ΙΣΛΑΝΔΙΑ! Οι “Βίκινγκς” θα βρουν απέναντι τους την αδιάφορη Κροατία, η οποία έχει “τελειώσει” την πρωτιά από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Τα πλάνα των Κροατών δεν έχουν μέσα τους Μόντριτς, Ράκιτιτς και Μπρόζοβιτς αφού ο Ντάλιτς θα δώσει “ανάσες” στους δύο πρώτους ενώ ο τρίτος έχει συμπληρώσει κάρτες. Οι Ισλανδοί ξέρουν ότι κρατούν τις τύχες στα χέρια τους, αν πετύχουν ακόμα και ένα παραπάνω γκολ από τους Αργεντίνους που θεωρητικά θα κερδίσουν τους Νιγηριανούς θα περάσουν. Σε μονό αποδεκτό και επειδή πιστεύω οι Κροάτες πως δεν θα βάλουν το πόδι τους στην “φωτιά”, 1 & over 1,5.

#2 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! Ακόμη ένα ζευγάρι που έχει ενδιαφερόμενο και αδιάφορο. Οι Περουβιανοί μπορεί να έπαιξαν καλύτερα από την Δανία και να το πάλεψαν με την Γαλλία αλλά στο τελικό “ταμείο” αποκλείστηκαν με 0 βαθμούς. Οι Αυστραλοί με μπροστάρη τον αρχηγό τους που έχει πετύχει και τα 2 γκολ που έχουν βάλει στην διοργάνωση, θέλουν ήττα της Δανίας από την Γαλλία και να έχουν στην διαφορά τερμάτων έστω και 1 γκολ διαφορά. Το Περού έχει επαγγελματίες παίκτες που έχουν να σκέφτονται ήδη τις συλλογικές τους υποχρεώσεις οπότε πιστεύω δεν θα τα δώσουν όλα. Οι Αυστραλοί μπορούν και θα ποντάρουν στην ήττα της Δανίας. Θα κοιτάξουν να βάλουν πολλά γκολ άρα… Over 1,5 Αυστραλία.

#3 Στον ίδιο όμιλο, Δανία και Γαλλία. Οι Γάλλοι οι οποίοι παίζουν μόνο για την πρωτιά, θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το παιχνίδι με την Αργεντινή ή την Νιγηρία ή την Ισλανδία οπότε θα μπουν συντηρητικά τουλάχιστον για το πρώτο μισό. Η Δανία η οποία παίζει και την πρόκριση στο συγκεκριμένο ματς θα έχει συνέχεια το ακουστικό της στον αγώνα του Περού με την Αυστραλία. Σε τέτοια ματς τις περισσότερες φορές το πρώτο 45λεπτο είναι συντηρητικό οπότε πιστεύω πως οι δύο ομάδες θα πάνε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια οπότε… Χ ημίχρονο.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
26-06-2018

Iceland-Croatia

1 & Over 1,5

1004.75-100
26-06-2018

Australia-Peru

Over 1,5 Australia

1002.80-100
26-06-2018

Denmark-France

First Half X

1001.90+90