Στα μέσα η League One …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μπορεί να έχει Nations League και να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις οι μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας, όμως έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, για την 18η αγωνιστική της League One.

Η Accrington έχει κάνει κάποιες γκέλες τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς προ έρχεατι από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και μία ήττα, σε αντίθεση με την Barnsley, η οποία έχει δύο συνεχόμενες νίκες και δείχνει ανεβασμένη και έτοιμή να πάρει μία ακόμη σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Τεράστια διαφορά στην δυναμικότητας ανάμεσα στην Sunderland και την Wycombe, με τους γηπεδούχους να έχουν έξι συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, σε αντίθεση με την Wycombe, η οποία έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 15η θέση.

Παιχνίδι που δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής το Peterborough-Brandford, με τους φιλοξενούμενους να είναι στην τελευταία θέση με έξι συνεχόμενες ήττες, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα και βρίσκεται στην 3η θέση και διεκδικεί την άνοδο.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
17-11-2018

Accrngton – Barnsley
Sunderland – Wycombe
Peterborough – Brandford

2
1
1

1005.53-100