Στα επίπεδα του 1,75 πλας …

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου :

Νορβηγία – Σλοβενία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

# Σφιχτή σε γενικές γραμμές η Οσασούνα τρέχει 3 ματς αήτητη κινείται οριακά και στο γκολ ( 4 σερί under ) …παραπαίει αμυντικά η Κόρδοβα στις 3 τελευταίες εξόδους χάνει απο ημίχρονο.

# Ενα κλίκ καλύτερη στο γήπεδο της η Χιχόν αποδίδει τα μέγιστα ( 3-1-0 τερ.6-1 ) εχει χάσει έδαφος βαθμολογικά θα ψάξει το τρίποντο … δύσκολα να σταθεί ορθια στην κατηγορία η Ρέους με το ζόρι συμπληρώνει ενδεκάδα.

# Άχαστη στα 10 τελευταία εντός η Βιλα Νόβα κυνηγάει 4αδα ανόδου διατηρεί την παράδοση υπερ της… θέμα χρόνου ο υποβιβασμός για την ουραγό Μπόα δεν κουνιέται ουτε με ηλεκροσόκ.

# Το κίνητρο βαραίνει αποκλειστικά την Σάντος ειναι σε καλή κατάσταση προέρχεται απο 2 σερί νίκες κυνηγάει είσοδο στην 8αδα … άμεση προτεραιότητα το κύπελο για την Κορίνθιανς θα εχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

# Η πρόσφατη ήττα απο την Βουλγαρία χάλασε το νικηφόρο σερί των 5 αγωνιστικών απο πλευράς Νορβηγίας ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο ασος παίζει με αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης κινείται στα επίπεδα του 1,75 πλας …σαφώς τον τρίτο λόγο στην συνάντηση η Σλοβενία -ντεφορμέ και αδιάφορη- εχει ελείψεις σε ολες τις γραμμές.

# Πρώτη στον όμιλο η  Βουλγαρία με 2/2 νίκες αισχάτως στα 10 τελευταία παιχνίδια εντός μετράει 8 νίκες και 2 ήττες … κόντρα στην παράδοση και τα προγνωστικά η Κύπρος πιέζεται οριακά για το αποτέλεσμα.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-10-2018

Gijon – Reus
Norway – Slovenia
Vila Nova – Boa

1
1
1

100 4.22 -100
13-10-2018

Osasuna – Cordoba
Bulgaria – Cyprus
Santos – Corinthians

under 2,5
TG 2-3
1

100 5.83 -100