Σε τροχιά ευρώπης …( TAMEIO – 4,76 )

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου :

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

# Ζευγάρι για γερά νεύρα το Λεβερκούζεν – Αννόβερο εκ πρώτης παραπέμπει σε γκολ και θέαμα, εκτος τόπου και χρόνου το σετ αποδόσεων αμφότερες οι ομάδες θα βγουν σε ανοικτό γήπεδο και οτι ήθελε προκύψει.

# Αήτητος σε ολες τις διοργανώσεις ο Παναθηναικός οντας σε φουλ φόρμα πριν την διακοπή μετρούσε 6-1-0 με συντελεστή τερμάτων ( 14- 4 ) μεχρι στιγμής ανταποκρίνεται άριστα με βαση το ρόστερ και την δυναμική του, στο ΟΑΚΑ εχει την παράδοση με το μέρος του… 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Πανιώνιος πήρε τα πάνω του αγωνιστικά εχει τα φόντα να σκοράρει.

# Σε τροχιά ευρώπης η Μόλντε ιδιαίτερα ισχυρή μπροστά στο κοινό της βγάζει χαρακτήρα (5/6 νίκες) διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 49 γκολ ενεργητικό … λούζερ κατάσταση η Σάρσμποργκ αισίως συμπλήρωσε τις 7 συνεχόμενες ήττες.

# Μέγα αουτσάιντερ της συνάντησης η ουραγός Μουσκρόν δύσκολα να σηκώσει κεφάλι άμεσα, αμυντικά μπάζει γενικώς…σε ανοδική πορεία η Σταντάρ οντας ανώτερη σε ολες τις γραμμές θα ψάξει το 4ο συνεχόμενο τρίποντο.

# Νεανικό σύνολο η Ουντινέζε υστερεί σε ποιότητα και εμπειρία προέρχεται απο 3 απανωτές ήττες με 6 γκολ παθητικό …καραμπινάτο φαβορί η Νάπολι -οντας μια ταχύτητα επάνω- τα τελευταία χρόνια περνάει αέρας απο αυτό το γήπεδο.

# 6ποντο το ματς για την Βίλα Νόβα ( 11 ματς αήτητη ) απέχει 3β. απο την πρώτη 4αδα του πίνακα παίζει δεύτερο σερί ματς μεσα στο γήπεδο της …2 σερί ήττες ο πρόσφατος απολογισμός της Ζουβεντούδε με 7 γκολ παθητικό παλεύει για την επιβίωση της στην κατηγορία.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
20-10-2018

Molde – Sarpsborg
Mouscron – Standard L.
Udinese – Napoli

1
2
2

100 4.00 -100
20-10-2018

Panathinaikos – Panionios
Leverkusen – Hannover 96
Vila Nova – Juventude

1
goal / goal
1

100 4.76 +376