Πολύ δυνατή η Σασσουόλο

Master

Καλή σας ημέρα φίλοι εν μέσω θυελλών και κατακλυσμών. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Για να δούμε τις κυριακάτικες επιλογές μας:

Η Σασσουόλο κάνει φέτος εκπληκτική πορεία σε αντίθεση με την Μίλαν που χάνει διαρκώς βαθμούς από αστοχία και ατυχία, κάνοντας πολύ επισφαλή την καρέκλα του Γκατούζο. Οι νεροβέρντι προφύλαξαν τους επιθετικούς τους μεσοβδόμαδα με την ΣΠΑΛ περιμένοντας το σημερινό ματς, ενώ οι ροσσονέρι θα στερηθούν απόψε τις υπηρεσίες και του Ιγκουαϊν, για αυτό βλέπω πολύ δύσκολο να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το ματς, το πολύ έναν βαθμό.

Τόσο η Άουγκσμπουργκ  όσο και η Φράιμπουργκ είναι λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας συνήθως κενά στα μετόπισθεν. Η φιλοσοφία τους αλλά και η προϊστορία των αναμετρήσεών τους μας οδηγούν εύκολα στο γκολ/γκολ.

Τα έχουμε ξαναπεί για την Σιόν στην Ελβετία : όσα έρθουν κι όσα πάνε. Το ρεκόρ της μέχρι στιγμής είναι 8/8 όβερ 2,5 γκολ και αναμένεται να συνεχιστεί και στην έδρα της Λουκέρνης.

Άδικα έχασε η Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα από την Ίντερ. Η ομάδα της Τοσκάνης δείχνει αναγεννημένη, έχει μια πολύ δυνατή επιθετική γραμμή και δεν χαρίζει κάστανα. Αντίθετα η Αταλάντα δεν είναι σε καλό φεγγάρι και προσπαθεί να συνέλθει ακόμη, για αυτό δεν της δίνω καμία τύχη σήμερα στο Αρτέμιο Φράνκι.

Άσχημη πορεία με 5 σερί ματς χωρίς νίκη αλλά και πολλές απουσίες σήμερα για την ντε Γκράαφσχαπ. Η Βίλεμ έχει πολύ εύκολο το γκολ και περιμένω να περάσει σήμερα αλώβητη από το Ντούτινχεμ.

Τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα της έχει η Σόγκνταλ, τρεις συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας η Νέστ-Σότρα, από τις οποίες οι δυο στις έδρες των πρωτοπόρων Όλεσουντ και Βίκινγκ. Το διπλό στο 7,00 είναι σκέτη πρόκληση και θα το προτείνω για fun bet.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-10-2018

Sassuolo – Milan
Augsburg – Freiburg
Lucerne – Sion

(1X)
G/G
O2.5

100 5.21 -100
01-10-2018

Fiorentina – Atalanta
De Graafschap – Willem II

1
2

100 4.95 -100
01-10-2018

Sogndal – Nest Sotra

2

100 7.00 -100