Πολλά γκολ στο Χενκ

Master

Πρεμιέρα σήμερα και για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Καθώς δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα δώσουν μεγαλύτερη σημασία στη διοργάνωση έναντι των εθνικών πρωταθλημάτων τους θα ξεκινήσουμε συντηρητικά :

Ολυμπιακός – Μπέτις με πριμ 5%* και 150+ ειδικά στοιχήματα!

Η Χενκ είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα του Βελγίου πίσω από την Μπριζ και αυτό χάρη στην επιθετική της δεινότητα. Η αντίπαλός της Μάλμε δεν πάει πίσω από παραγωγικότητα, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα όπου κυνηγάει μια θέση στην Ευρώπη για του χρόνου. Όπως και να΄χει είναι από τα ματς που αναμένουμε να μπουν πολλά γκολ.

Η Σεβίλλη είναι από τις πιο βαριές φανέλες της διοργάνωσης αφού είναι η πολυνίκης του θεσμού, αλλά τα τελευταία παιχνίδια στην Ισπανία δεν φαίνεται να πατάει καλά. Θεωρώ ότι η εμπειρία της αρκεί για να καταβάλλει την αντίσταση της Σταντάρ Λιέγης αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν οι Βέλγοι έβρισκαν ένα γκολ απέναντι στην ασταθή άμυνα των ανδαλουσιάνων.

Οι δυο ομάδες της Ρεντ Μπουλ, Λειψία και Σάλτσμπουργκ, έχουν σίγουρα φτερά στα πόδια τους και σκοράρουν χωρίς σταματημό. Τι πιο σίγουρο στοίχημα από το να σκοράρουν και οι δυό τους;

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
21-09-2018

Leipzig – Salzburg
Sevilla – Standard L.
Genk – Malmo

G/G
G/G
O2.5

4.92-4.92