Πολλά γκολ στη Νάπολι …

Master

Καλή σας ημέρα φίλοι μου. Τρεις επιλογές έχουμε για σήμερα :

Νάπολι – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Η Νάπολι έκανε ό,τι μπορούσε στο Τορίνο το Σάββατο απέναντι στη Γιουβέντους,  και έπαιξε ανοικτά ακόμα κι όταν έμεινε με 10 παίκτες. Το στυλ της Λίβερπουλ είναι γνωστό, με παραγωγή πολλών ευκαιριών σε κάθε αγώνα, ενώ σημαδιακό είναι ότι τα τελευταία 6 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη έληξαν με πάνω από 3 γκολ. Το όβερ 2,5 γκολ αναμένεται να επιβεβαιωθεί εύκολα.

Από την μια έχουμε την Τότεναμ που μεταμορφώνεται όταν παίζει στο Λονδίνο, αλλά σήμερα θα έχει κομβικές απουσίες και από την άλλη την Μπαρτσελόνα που τελευταία έχει συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και είναι στα σχοινιά. Η αρμάδα του Βαλβέρδε έχει πιο έμπειρη φανέλα από τους Βρετανούς και μάλλον δεν θα χάσει αλλά έχει αμυντικά θέματα και βλέπω πολύ πιθανό το γκολ/γκολ.

Η  Σέφιλντ Γουένσντεϊ δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω ούτε μια φορά σε 10 αγώνες και από την άλλη η Γουέστ Μπρόμιτς  έχει την καλύτερη επίθεση της λίγκας με 25 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σταθεροί ωστόσο, για αυτό θα προτείνω απλά να μπουν πάνω από 3 γκολ στο Χίλσμπορο, που είναι πολύ πιθανό.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
04-10-2018

Napoli – Liverpool
Tottenham – Barcelona
Sheffield Wed.- West Brom

O 2.5
G/G
O 2.5

100 4.39 -100