Πολλά γκολ στην Ουαλία …( ΤΑΜΕΙΟ – 4,20 )

Master

Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Ας δούμε τις προβλέψεις μας για σήμερα :

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει μια πειστική εμφάνιση για να ξεπεράσει το κάζο της Τετάρτης από την Λυόν και μάλλον θα την βρει στην Ουαλία όπου η Κάρντιφ συνηθίζει να μην κλείνεται και να παίζει ανοικτά με τους μεγάλους. Διπλό και με μεγάλο σκορ.

Η Λιλ μοιάζει δυνατή στο Πιερ Μορουά, αλλά η Ναντ είναι πολύ επικίνδυνη για να δίνεται ο άσος σε αυτήν την απόδοση. Θα προτιμήσω το  όβερ 2,5 γκολ μιας και η Λιλ έχει μάθει να παίζει επιθετικά ενώ και η Ναντ δημιουργεί φάσεις και είναι φαρμάκι στις αντεπιθέσεις.

Στην Τσάμπιονσιπ η Άστον Βίλα έχει μόνο μια ήττα μέχρι στιγμής αλλά δέχεται εύκολα το γκολ, ενώ και τα 8 παιχνίδια της Σέφιλντ Γουένζντεϊ στο πρωτάθλημα είχαν τουλάχιστον 2 γκολ. Δύσκολο να προβλέψω αποτέλεσμα αλλά αναμένω το σκορ του αγώνα να ξεπεράσει τα 2,5 γκολ.

Η Όξφορντ κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και δέχεται κατά μ.ο. 2 γκολ ανά παιχνίδι στην έδρα της. Η σημερινή της αντίπαλος Γουόλσολ, είναι στο γκρουπ των ομάδων που κυνηγούν τα πλέι-οφ ανόδου και έχει 7/8 παιχνίδια της γκολ/γκολ. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να αντιδράσουν για να ξεφύγουν από την ουρά αλλά είναι χειρότερη ομάδα, πράγμα που μας οδηγεί λογικά σε άλλο ένα αμφίσκορο.

Στην Σκωτία η Αμπερντίν δεν έχει καμία σχέση με την περσινή καλή της πορεία που την έφερε δεύτερη και έχει ήδη 3 ισοπαλίες σε 5 αγώνες. Υποδέχεται την Μάδεργουελ που τα πάει πολύ καλά τελευταία και έχασε πολύ άδικα στον προηγούμενο αγώνα της από την πρωτοπόρο Χαρτς. Τόσο η παρούσα κατάσταση των δύο ομάδων όσο και η προϊστορία τους που είναι μοιρασμένη, με οδηγούν να προτείνω ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
22-09-2018

Cardiff – Man City
Lille – Nantes

2 & Ο3.5
O2.5

100 4.20 +320
22-09-2018

Aberdeen – Motherwell
Oxford – Walsall
Aston Villa – Sheffield Wed.

(X2)
G/G
O2.5

100 5.68 -100