SOCHI, RUSSIA - JUNE 18: Romelu Lukaku of Belgium celebrates after scoring his team's third goal during the 2018 FIFA World Cup Russia group G match between Belgium and Panama at Fisht Stadium on June 18, 2018 in Sochi, Russia. (Photo by Francois Nel/Getty Images)

Περνάει πανηγυρικά το Βέλγιο …( ΤΑΜΕΙΟ – 5,98 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται το Mundial στα γήπεδα της Ρωσίας, με το Βέλγιο να προκρίνεται στην επόμενη φάση πανυγηρικά, ενώ το Μεξικό “κλειδώνει” την πρόκριση.

Η Τυνησία μπορεί να “λύγισε” στο τέλος με την Αγγλία, όμως αν δεν υπήρχε το “δώρο” του Walker δεν πιστεύω πως θα ήταν ανταγωνιστική. Το Βέλγιο από την άλλη θέλει τη νίκη για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, άλλα θα θέλει να παραδώσει και… μαθήματα ποδοσφαίρου.

Η Γερμανία μετά την ήττα της στην πρώτη αγωνιστική από το Μεξικό, ψάχνει τη νίκη, ώστε να μην μας αποχαιρετήσει από νωρίς. Αυτό σημαίνει πως θα πρεσάρει και θα ανοιχτεί, με αποτέλεσμα να δούμε πολλές φάσεις, αλλά και γκολ.

Το Μεξικό τελειώνει την υπόθεση “πρόκριση”, μετά τη νίκη της απέναντι στην Γερμανία και με την ψυχολογία στα ύψη, δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να το κοντράει η Νότια Κορέα.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
23-06-2018

Belgium – Tunisia
Germany – Sweden
South Korea – Mexico

Over 2.5
Over 2.5
2

100 5.98 +498