Πέντε σερί γκολ-γκολ

Asian bet

Καλησπέρα σας,

Πλούσιο ξανά το κουπόνι και επιστρέφουμε για να σας οδηγήσουμε και πάλι στο ταμείο!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και τη φετινή σεζόν, μετρώντας τρεις εμφατικές νίκες σε Γερμανία και Ευρώπη στις τελευταίες ισάριθμες αναμετρήσεις της. Απέναντί της αυτή την αγωνιστική στη Bundesliga θα βρει την Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται αρκετά πιο κάτω σε θέμα ποιότητας, κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι τελευταίες συνεχόμενες ήττες της.

Περνάμε στο ισπανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Θέλτα κόντρα στην Αλαβές. Υψηλές οι τιμές στο διπλό με βάση τα αποτελέσματα και την εικόνα των δύο ομάδων. Αν αξίζει κάτι σε σημείο είναι η νίκη της Αλαβές. Θα την αποφύγουμε, ωστόσο, ποντάροντας με ασφάλεια στο γκολ-γκολ, το οποίο, έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία πέντε ματς της Θέλτα, στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες της.

Από μεγάλες νίκες προέρχονται τόσο η Λοκομοτίβ Μόσχας όσο και η Ροστόφ. Οι δύο ομάδες στηρίζονται στις άμυνές τους, κάτι το οποίο περιμένουμε να συμβεί και στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία συνεχόμενα under 2.5, ενώ οι φιλοξενούμενοι από έξι σερί under 2.5.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
19-10-2018

Celta – Alaves
Lokomotiv Moscow – Rostov
Eintracht Fr. – Fortuna D.

G/G
U 2.5
1

100 4.22 -100