Οι βαλκάνιοι στο προσκήνιο…

Master

Επιστροφή σιγά σιγά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα οι βαλκάνιοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας:

Η Νιου Σέιντς από την Ουαλία δεν φαίνεται να έχει τα φόντα να απειλήσει την Σκεντίγια. Ο πρώτος αγώνας στο Τέτοβο ήταν μονόπλευρος και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 5-0. Σήμερα οι φιλοξενούμενοι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλαρώσουν ή να κάνουν αλλαγές μιάς και θέλουν να “στρώσουν” την ομάδα για τα επόμενα ματς της Ευρώπης. Πιθανότατα θα δούμε μια δεύτερη νίκη για την ομάδα από την Π.Γ.Δ. (Βόρεια;) Μακεδονία.

Στα Σκόπια η Σκούπι φιλοξενεί την Ρέιντζερς στη ρεβάνς του 2-0 της Γλασκώβης. Είναι αλήθεια ότι ο Τζέραρντ έχει χτίσει μια φιλόδοξη ομάδα που θέλει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους ομίλους αλλά αφενός οι Τζερς δεν εμπνέουν ακόμη τόση εμπιστοσύνη και αφετέρου οι Σκοπιανοί σκοράρουν αρκετά στην έδρα τους. Περιμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, μάλλον με πρόκριση των Σκωτσέζων.

Στη Σόφια η Λέφσκι έμπλεξε μετά την ήττα της στο Λιχτενστάιν και θα περάσει δύσκολες στιγμές για να προκριθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρώ ότι οι Βούλγαροι είναι πιο έμπειροι από την Βαντούζ και τουλάχιστον θα νικήσουν.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
17-07-2018

The New Saints – Shkendija
Shkupi – Rangers
Levski – Vaduz

2
G/G
1

1005.30-100