στοιχημα με συνδρομη

Ντέρμπι του Manchester …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Αρκετά παιχνίδια για ημέρα Κυριακή, όσο αναφορά την Premier League, με το ντέρμπι του Manchester ανάμεσα στην City και την United να είναι το παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει επάνω του, όλα τα φώτα.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Η Liverpool υποδέχεται την Fulham στο Anfield και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία σε ντέρμπι με Chelsea, City και Arsenal κατά σειρά και λογικά θα κερδίσει και είναι αρκετά πιθανό να το “καθαρίσει” το παιχνίδι από το ημίχρονο, καθώς θέλει να ξεσπάσει μετά και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για το Champions League.

Η Chelsea διανύει μία εξαιρετική περίοδο και βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Manchester City. Η Everton από την άλλη μετά το μέτριο ξεκίνημά της έχει ανεβάσει την απόδοσή της, όμως στο Stamford Bridge θα είναι μία δύσκολη αποστολή και δε νομίζω πως θα καταφέρει και οι γηπεδούχοι θα πάρουν το παιχνίδι, ενώ αναμένεται να μπουν και αρκετά γκολ.

Ντέρμπι του Manchester στο Etihad ανάμεσα στην City και στην United. Η ομάδα του Mourinho μπορεί να έχει ανεβάσει την απόδοσή της τις τελευταίες εβδομάδες, όμως οι γηπεδούχοι νομίζω πως έχουν το πλεονέκτημα για τη νίκη, ενώ όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αναμένονται πολλά γκολ.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
11-11-2018

Liverpool – Fulham
Chelsea – Everton
Man. City – Man. United

1/1
1& O 2.5
1& O 2.5

100 4.71 -100