Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά…

Asian bet

Καλημέρα σας,

Εκτός από το συγκεκριμένο δυνατό αγώνα, έχουμε επιλέξει ακόμη δύο πολύ καλά σημεία, τα οποία πιστεύουμε ότι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Αναλυτικά…

Αντίδραση ψάχνει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 2-0 από τη Βίντι για τους ομίλους του Europa League. Θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ναι μεν έχει εντυπωσιάσει, ωστόσο, ακόμη δεν τον έχουμε δει στα δύσκολα. Περιμένουμε εκεί οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Δώνη να μην καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Ο άσος δίνεται χαμηλά, όμως, έχει πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Πολύ δυνατή αναμέτρηση και στην Ιταλία, με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Serie A’. Η Λάτσιο θα υποδεχτεί στο γήπεδό της την Ίντερ, σε ένα ματς όπου οποιοδήποτε σημείο έχει πιθανότητες. Μπορεί να μην βγαίνει κάποιο σημείο από το συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο, μπορούμε να ποντάρουμε στα γκολ. Και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν, έχουν ποιότητα στην επίθεσή τους και έτσι το goal goal αποκτά αξία.

Τέλος, κλείνουμε την τριάδα μας με τον άσο της Μπόχουμ κόντρα στην Ρεγκένεσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν το πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, ωστόσο, έχουν την ευκαιρία κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της Ρεγκένεσμπουργκ να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
29-10-2018

Paok – Panathinaikos
Lazio -Inter
Bochum – Regensburg

1
G/G
1

1005.06-100