Νίκη για την Σαχτάρ …

Master

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ξεκίνησε χθες το Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα ξεκινούν οι υπόλοιποι 4 όμιλοι. Λίγες οι στοιχηματικές ευκαιρίες, έχω διαλέξει δυο από αυτές:

Novibet : 100% δίπλα στον παίκτη !

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται στο ουδέτερο Χάρκοβ την πρωτάρα Χοφενχάιμ και θέλει να ξεκινήσει με νίκη σε έναν όμιλο όπου συμμετέχουν ακόμη η Μάντσεστερ Σίτι και η Λυόν. Οι Ουκρανοί έχουν μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και πολύ δυνατή έδρα – πέρσι στον όμιλο νίκησαν στην έδρα τους τόσο την Μάντσεστερ Σίτι όσο και την Νάπολι και την Φέγενορντ. Η Χοφενχάιμ είναι η 13η γερμανική ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ευρωπαϊκή εμπειρία τους είναι ελάχιστη ενώ έχουν ήδη ισάριθμες ήττες στα δυο ταξίδια τους στην Μπουντεσλίγκα. Βλέπω την Σαχτάρ να μπαίνει με το δεξί στον όμιλο.

Η Μπάγερν είναι επικεφαλής στον όμιλο που συμμετέχει και η ΑΕΚ και θέλει να επιβεβαιώσει ότι είναι το αφεντικό. Ξεκινά παίζοντας ίσως στην πιο δύσκολη έδρα, αλλά δεν έχει χάσει ποτέ από την Μπενφίκα σε 8 ευρωπαϊκες αναμετρήσεις και δεν αναμένεται να το κάνει απόψε. Οι Πορτογάλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την πρόκρισή τους στους ομίλους όπου θα εισπράξουν ένα αξιοσέβαστο ποσό, αλλά δεν δείχνουν ικανοί να κοντράρουν τους Βαυαρούς του Κόβατς. Ας θυμηθούμε ότι πέρσι έχασαν και στα 6 ματς του ομίλου. Φέτος δείχνουν αρκετές επιθετικές αρετές, για αυτό θα προτιμήσουμε την νίκη των Γερμανών σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
19-09-2018

Shakhtar – Hoffenheim
Benfica – Bayern

1
2 & Ο2.5

100 4.20 -100