Με την ποιότητα της Παρί

Asian bet

Καλημέρα σας,

Ημέρα Champions League είναι η σημερινή και όπως είναι φυσικό υπάρχει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά οι επιλογές μας.

Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Ξεκινάμε με τον αγώνα της Ίντερ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες έχουν «χτίσει» την πρόκρισή τους μέχρι στιγμής στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και αν είναι προσεκτικές θα μπορέσουν να τις κατακτήσουν, έχοντας τουλάχιστον αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. Η εξέλιξη της αναμέτρησης θα κριθεί από τη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή των Καταλανών αλλά δεν είναι ιατρικά έτοιμος. Έτσι, θα αποφύγουμε το σημείο, αλλά θα πάμε με την ασφαλή, θεωρούμε, επιλογή των πολλών τερμάτων. Η Ίντερ στο γήπεδό της είναι αρκετά επικίνδυνη, ενώ και οι «μπλαουγκράνα» σίγουρα θα ψάξουν το γκολ, έχοντας αξιώσεις να το πετύχουν με ή χωρίς τον σούπερ σταρ τους.

Συνεχίζουμε με μία αναμέτρηση, η οποία έχει πολύ ενδιαφέρον τόσο ποδοσφαιρικά όσο και στοιχηματικά. Η Νάπολι θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιταλία με τον νικητή να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Οι «παρτενοπέι» πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις τιμές που δίνεται το διπλό των Παριζιάνων. Οι Γάλλοι έχουν τεράστια ποιότητα, θέλουν πάση θυσία τη νίκη και έχουν ό,τι χρειάζεται για να την πάρουν.

Κλείνουμε τις προτάσεις μας με τον αγώνα της Σάλκε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Εδώ θα ποντάρουμε στο αμφίσκορο, το οποίο πληρώνει μάλιστα πολύ καλά. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, ψάχνοντας το γκολ, έχουν τα φόντα να σκοράρουν, με πολύ καλές μεσοεπιθετικές γραμμές. Συνεπώς, το goal goal έχει πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
06-11-2018

Inter – Barcelona
Napoli – Pari Sen Germain
Schalke – Galatasaray

Ο 2.5
2
G/G

100 8.43 -100