με κόσμο στο ΟΑΚΑ …

Σαφή οδηγία σχετικά προς την ΕΠΟ σχετικά με τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου έστειλε η FIFA. Οπως ξεκαθαρίζει, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με την παρουσία κόσμου, ακόμη κι αν το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Δεν μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να διεξάγεται μπροστά σε άδειες εξέδρες ή να έχει μόνο μαθητές», ήταν η οδηγία από τους ξένους αξιωματούχους που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την LiveSport. Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση μετά το 3-1 επί του Πανιωνίου, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ για τη ρεβάνς του 2-1.

Σε περίπτωση που το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καταλαβαίνει κανείς πως η κατάσταση μπορεί εύκολα να ξεφύγει, καθώς όλοι θυμούνται τα έκτροπα στον περυσινό τελικό στο Βόλο αλλά και τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο φετινό πρωτάθλημα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως για τον καλύτερο έλεγχο των φιλάθλων αναμένεται να διατεθούν 20-22 χιλιάδες εισιτήρια σε κάθε ομάδα.

Στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το «παρών»αξιωματούχοι της FIFA και της UEFA προκειμένου έχουν προσωπική άποψη για ό,τι συμβεί.

email > freekick@tipsmaker.net