Μεταμορφωμένο το Λουξεμβούργο

Master

Καλησπέρα. Μια ματιά στις αποψινές προβλέψεις μας στα πλαίσια του UEFA Nations League:

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί φέτος το Λουξεμβούργο τόσο σε εθνικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Σήμερα θα παίξει στο Μινσκ με μια Λευκορωσία που έχει αρκετά προβλήματα καθώς και ο εκλέκτορας έχει κατηγορηθεί από τον τοπικό Τύπο για τις επιλογές του. Περιμένω οπωσδήποτε σκορ από την ομάδα του Δουκάτου, για αυτό θα προτείνω το γκολ/γκολ.

Η Ελλάδα θα έχει απόψε απουσίες βασικών παικτών αλλά στην έδρα της μεταμορφώνεται πάντα προς το καλύτερο και σίγουρα θα υπάρξει ενθουσιασμός από όσους παίξουν. Η ήττα στον πρώτο αγώνα στην Βουδαπέστη που ήρθε λίγο άδικα, σε συνδυασμό με το άπειρο ρόστερ της Ουγγαρίας που έχει ξεκινήσει ανανέωση, δίνουν προβάδισμα στο εθνικό μας συγκρότημα.

Με αρκετές απουσίες στην αποστολή είναι οι Βέλγοι, αλλά η ποιότητα του ρόστερ  και το αγωνιστικό τους πλάνο είναι δεδομένα και θα θέλουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους στον απόηχο των πρόσφατα αποκαλυφθέντων σκανδάλων. Από την άλλη οι Ελβετοί, που φιλοδώρησαν με 6 τεμάχια τους φιλόδοξους Ισλανδούς, κάνουν δοκιμές στα συστήματα αλλά πάντα έχουν τον τρόπο να σκοράρουν. Θα στηρίξουμε το πολύ πιθανό αμφίσκορο.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
12-10-2018

Belarus – Luxembourg
Hellas – Hungary
Belgium – Switzerland

G/G
1
G/G

1006.80-100