“Μία ανάσα” από το φινάλε …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Προ τελευταία αγωνιστική στην Ιρλανδική Premier Division με σχεδόν όλα τα παιχνίδια να είναι λίγο-πολύ αδιάφορα, όμως σε ένα πραγματικά θα πέσουν κορμιά και συγκεκριμένα στο Shamrock Rovers-Waterford, “μία ανάσα” από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αδιάφορο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Bray και την Waterford που όμως υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και ένα ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Οι γηπεδούχοι έχουν αποχαιρετήσει οριστικά εδώ και λίγο καιρό την πρώτη εθνική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία του Ιρλανδικού ποδοσφαίρου. Από την άλλη η Bohemians είναι μία ομάδα που “πάλεψε” για μία ευρωπαϊκή θέση, όμως κάπου στα μισά “έσκασε” και έμεινε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Με αυτή την λογική οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να κερδίσουν τον αγώνα, αφού είναι σαφώς καλύτερη ομάδα.

Άλλο ένα αδιάφορο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Derry City και την Cork City. Νομίζω πως οι δύο ομάδες θα παίξουν πιο πολύ για το… θεαθήναι και για να προσφέρουν θέαμα στους θεατές που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, γι’ αυτό πιστεύω πως θα δούμε αρκετά γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Το μόνο παιχνίδι που πραγματικά έχει ενδιαφέρον και με μεγάλη βαθμολογική σημασία είναι αυτό ανάμεσα στην Shamrock Rovers και την Waterford. Οι δύο ομάδες “παλεύουν” για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League, μέσω της τρίτης θέσης της βαθμολογίας. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια που έπαιξαν αυτή τη σεζόν έχουν από μία νίκη ο καθένας και μία ισοπαλία, ενώ τα δύο από τα τρία έληξαν under 2.5. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τρεις βαθμοί και αναμένεται να “πέσουν κορμιά”, με σκληρό παιχνίδι και λίγα γκολ, “μία στροφή” πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
19-10-2018

Bray – Bohemians
Derry City – Cork City
Shamrock – Waterford

2
Over 2.5
Under 2.5

100 4.34 -100