Λονδρέζοι και “θέατρο των ονείρων” …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Επικίνδυνα παιχνίδια γα τους μεγάλους της Premier League στα Κυριακάτικα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής ου πρωταθλήματος με την Arsena και την Chelsea να έχουν δύσκολες αποστολές και ένα… μπερδεμένο παιχνίδι στο “θέατρο των ονείρων”.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.  

Η Chelsea δείχνει πεσμένη τις τελευταίες αγωνιστικές όμως η Burnley δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση τους “μπλε”, με το μόνο δύσκολο στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι πως η ομάδα του Sari παίζει εκτός έδρας, όμως η Burnley είναι μία ομάδα που παίζει με γεμίσματα και η Chelsea παίζει κάτω τη μπάλα και πιστεύω θα υπερισχύσει το ίδιο το ποδόσφαιρο σε αυτό το παιχνίδι.

Η απίστευτα φορμαρισμένη Arsenal έχει και αυτή επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Crystal Palace, όμως νομίζω πως αυτό το παρατεταμένο φορμάρισμα θα συνεχιστεί και άλλο, αφού οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους και μάλιστα προέρχονται από τρεις σερί ήττες και μία ισοπαλία.

Η Manchester έχει τα πάνω και τα κάτω της σαν ομάδα. Το ίδιο και η Everton, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό το Over 2.5, καθώς η κάθε ομάδα έχει τις δικές της στιγμές και είναι αρκετά πιθανό να εκμεταλλευτεί ο ένας τα κενά διαστήματα του άλλου.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
28-10-2018

Burnley – Chelsea
Crystal Palace – Arsenal
Man. United – Everton

2
2
Over 2.5

100 4.19 -100