Λιτός αλλά αποτελεσματικός …

Ballander

Γεια σας φίλιοι μου,

Συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική της Premier League, με τις ομάδες του Manchester να αγωνίζονται απόψε, με τον Jose Mourinho, να δείχνει πως και αυτή τη χρονιά θα παραμείνει λιτός, αλλά αποτελεσματικός. Επίσης έχουμε και το ματς της Burnley απέναντι στην Watford.

Η Manchester City υποδέχεται την Huddersfield, στο Etihad. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ελάχιστες πιθανότητες να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι με την Arsenal, είχαν απώλειες και παρ’ όλα αυτά επικράτησαν με σχετική άνεση, αποδικνύοντας πως και τη φετινή χρονιά, δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή. Μάλιστα, βλέπω να «καθαρίζουν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Αρκετά κλειστό παιχνίδι προβλέπεται το Burnley – Watford, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που αναμένεται να τερματίσουν στην μέση της βαθμολογίας. Επίσης η Burnley έχει και το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη για το Europa League, κάτι που σημαίνει πως θα το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της. Προβλέπω ο ένας να περιμένει τον άλλον και ίσως αυτός που βάλει πρώτος γκολ, να πάρει και τη νίκη.

Λιτός, αλλά αποτελεσματικός ο Mourinho, μας το απέδειξε και στην πρεμιέρα, καθώς μπορεί να νίκησε την Leicester, αλλά το… πάρκαρε το πούλμαν μπροστά από την εστία της ομάδας του, για άλλη μία φορά. Η Brighton δεδομένα δεν φοβίζει και πιστεύω πως η United θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, όμως για άλλη μία φορά με τον… τρόπο της.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
19-08-2018

Manchester City – Burnley
Burnley – Watford
Brighton – Manchester United

1/1
Under 2.5
2

1003.68-100