Κερδίζει η Αγγλία …( ΤΑΜΕΙΟ – 3,02 )

Hacker

Παγκόσμιο Κύπελλο φάση των ομίλων :

# Δεν υπάρχουν αποδόσεις τύπου 1,17 σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου βλέπε Αργεντινή και Γερμανία. σουπερ ομάδα το Βέλγιο ( 19 ματς αήτητο ) αναμφίβολα διαθέτει την καλύτερη φουρνιά ποδοσφαιριστών μένει να το αποδείξει και στην πράξη … 1η συμμετοχή του Παναμά σε Μουντιάλ άφησε εκτός τις Ηνωμένες Πολιτείες παίζει χωρίς άγνοια κινδύνου.

# Σε γεμάτη απόδοση ο ασος της Σουηδίας εχει λόγο και αξία, «πέταξε» εκτός διοργάνωσης Ολλανδία και Ιταλία διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ εχει βατές πιθανότητες να τερματίσει 2η στον όμιλο … τίποτα το ιδιαίτερο η Νότια Κορέα υπο φυσιολογικές χάνει απο ημίχρονο. εχει τύχες να σκοράρει το επιθετικό δίδυμο Τόιβονεν – Μπέργκ.

# Σε ρόλο αουτσάιντερ η Τυνησία δύσκολα να περάσει στους «16» της διοργάνωσης, θα πάει για μια καλή εμφάνιση …αήτητη τερμάτισε στην προκριματική φάση η Αγγλία ( 8 νίκες 2 ισοπαλίες ) τρέχει 10 ματς αήτητη επίσημα και φιλικά ειναι η ομάδα με τον μικρότερο μ.ο ηλικίας παικτών στο Μουντιάλ δεν κουβαλάει την πίεση του παρελθόντος θα επιχειρήσει την πρωτιά στον όμιλο.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
18-06-2018

Sweden – South Korea
Tunisia – England

1
2

100 3.02 +202