«Καίγεται» για τη νίκη …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται η αγωνιστική «δράση» στα γήπεδα της Ιρλανδίας, με την 29η αγωνιστική να πραγματοποιείται απόψε και την Limerick να… «καίγεται», για τη νίκη, καθώς ίσως και να είναι η τελευταία της ευκαιρία, για να αποφύγει τα play-out.

Limerick-Sligo Rovers λοιπόν. Παιχνίδι ο θάνατός σου η ζωή μου, ξεκάθαρα πράγματα. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν, μόλις πέντε βαθμοί διαφορά, καθώς η όγδοη Sligo Rovers έχει 29 βαθμούς και η ένατη Limerick έχει 24. Εάν «αποδράσει» η Sligo με το διπλό, τότε νομίζω πως θα μπει «ταφόπλακα» στα όνειρα της Limerick, για να αποφύγει τα play-out. Αυτό σημαίνει πως οι γηπεδούχοι, βλέπουν το παιχνίδι σαν τελικό και δεν θα επιτρέψουν τους φιλοξενούμενους να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς, από την έδρα τους.

Η Dundalk, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Cork, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Η Bray από την άλλη έχει ελάχιστες ελπίδες παραμονής, αφού είναι στην τελευταία θέση με 15 βαθμούς, εννιά από την ένατη θέση και 14 από την όγδοη. Το παιχνίδι δεν χωρά κριτική… Εύκολη νίκη για την Dundalk.

Η Shamrock Rovers κυνηγάει με πάθος την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ένα πόντο πίσω από την τρίτη Waterford και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη η Bohemians δεν θα παθιαστεί και τόσο σε αυτό το παιχνίδι, καθώς κρατάει απόσταση ασφαλείας από την ένατη θέση και δε νομίζω να κινδυνέψει. Αν συνυπολογίσουμε πως η Shamrock παίζει και στην έδρα στης, νομίζω πως πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
17-08-2018

Limerick – Sligo Rovers
Bray – Dundalk
Shamrock Rovers – Bohemians

1
2
1

1005.89-100