Θα φάει όλη την μουστάρδα η Λιλ…

Master

Καλημέρα φίλοι μου. Αυτές είναι οι σαββατιάτικες προβλέψεις :

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Το ότι θα έβλεπα νίκη της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ σε απόδοση πάνω από 5,00 δεν το περίμενα, και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που ο Μουρίνιο το έχει πάρει προσωπικά εδώ και χρόνια κι ας μην έχει ποτέ νικήσει ως φιλοξενούμενος στο Στάμφορντ Μπριτζ. Φουλ διπλό λοιπόν για την απόδοση και μόνο.

Από την μία έχουμε τον νέο τεχνικό της Στουτγάρδης που υποσχέθηκε γκολ και θέαμα, και από την άλλη την γνωστή Ντόρτμουντ, με σημαντικές όμως ελλείψεις στην άμυνα. Θα αποφύγω το ρίσκο του διπλού και θα προτείνω το πολύ πιθανό όβερ 2,5 γκολ.

Σε άσχημο φεγγάρι η Ντιζόν, με 5 ήττες στα 6 τελευταία, δεν μπορεί να σκοράρει με τίποτα, εκεί που ήταν ομάδα που είχε εύκολα το γκολ. Αντίθετα, σε φουλ φόρμα είναι η Λιλ που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει φτάσει να είναι δεύτερη στην βαθμολογία. Περιμένω να περάσει με νίκη από την πόλη της μουστάρδας απόψε.

Τρεις συνεχόμενες νίκες έχει κάνει η Νοτς Κάουντι έστω και με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, αλλά οπωσδήποτε έχει βρει την φόρμα της και έχει καλή ψυχολογία. Η Μπέρι δεν είναι τίποτα σπουδαίο κι έρχεται από 3 σερί ισοπαλίες. Η φιλοξενούμενη έχει τα φόντα να μην χάσει.

Ντέρμπι ουραγών στο Κίνγκστον με τις δυο ομάδες να έχουν απόλυτη ανάγκη βαθμών. Το νεανικό ρόστερ της Χαλ δεν είναι για πολλά πράγματα, αντίθετα η Πρέστον φαίνεται να ξύπνησε μετά τις επιστροφές βασικών παικτών και έριξε τεσσάρα στη Γουίγκαν. Παρά το άσχημο εκτός έδρας ρεκόρ της και το ότι δέχεται πολλές φάσεις, θεωρώ ότι η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει, αν και όχι αλώβητη.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
20-10-2018

Stuttgart – Bor. Dortmund
Dijon – Lille
Bury – Notts County

O2.5
2
(X2)

100 7.65 -100
20-10-2018

Chelsea – Manchester Utd

2

100 5.25 -100
20-10-2018

Hull – Preston

2 & O2.5

100 4.00 -100