στοιχημα με συνδρομη

Η ώρα της Λαμίας…

Dealer

Καλημέρα φίλοι μου,

Αρκετές επιλογές έχει το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζουμε Νόρκεπινγκ και Λαμία.

Sprortingbet : ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδω !

Δεν τα πηγαίνει καλά η Βάκερ, έχει 7 ήττες σε εννιά ματς και βρίσκεται σταθερά στις τελευταίες θέσεις. Μετά από 6 σερί νίκες η Λίντσερ απέσπασε την “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Στουρμ Γκρατς. Έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ σε εννιά ματς, μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Ινσμπρουκ.

Έξι σερί ήττες έχει η Ζούλτε Βάρεγκεμ με 22 γκολ παθητικό. Ποιοτικό σύνολο η Αντερλεχτ, έπαιζε την Πέμπτη στο Γιουρόπα(έχασε εντός έδρας 0-2 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Ευκαιρία για ανάκαμψη είναι το σημερινό παιχνίδι για την Αντερλεχτ, σε ικανοποιητικές τιμές το διπλό.

Δυνατή εντός έδρας η Νόρκεπινγκ, έχει 10-1-1 με 22-9 γκολ, βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση. Έχει ξεμείνει από στόχους η Τζουργκάρντεν, βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Επιλογή μας είναι ο άσος, έχει ωστόσο δύο αρνητικά καθώς η Τζουργκάρντεν είναι απρόσμενα καλή εκτός έδρας φέτος(6-2-4), ενώ έχει 4/5 νίκες στην πρόσφατη παράδοση στο Νόρκεπινγκ.

Έχει ξεμείνει με 12 επαγγελματίες η Ρέους, δεν βγάζει καλή εικόνα στα παιχνίδια της. Ανώτερη η Γρανάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση(4-0-1 στα πέντε τελευταία), το διπλό πληρώνει πάνω από δύο μονάδες και μπαίνει στις επιλογές μας.

Βελτιωμένη με τον Μάκη Χάβο είναι η Λαμία, δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα(0-2-3). Τέσσερις σερί ήττες έχει ο ΟΦΗ, έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί  13 γκολ σε 5 ματς. Θεωρώ πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Λαμίας, παρουσιάζεται βελτιωμένη με τον Χάβο στον πάγκο της.

email > dealer@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
07-10-2018

Zulte-Waregem – Anderlecht
Wacker Innsbruck – LASK
Norrkoeping – Djurgaarden

2
2
1

100 6.19 -100
07-10-2018

Reus – Granada
Lamia – OFI Crete

2
1

100 5.51 -100