Η αρπακτική χερούκλα του μπουκ …

Σαβουρογάμη τον λένε. Αυτόν που πάει και με την κακάσχημη. Αυτήν που δεν βλέπεται. Είχα ένα φιλαράκι σαβουρογάμη, από την παρέα της γειτονιάς, πριν ακόμα φορέσουμε το χακί, και δεν το κρύβω ότι τον ζήλευα. Είτε γιατί ήμουνα ωραίος, μπάνικος, άρα και ψηλομύτης, είτε γιατί δεν είχα πάρει ακόμα τον αέρα στα θηλυκά, μια γκόμενα είχα και εγώ, δέκα ο Θάνος, το κολλητάρι, ο σαβουρογάμης.

Επί του θέματος. Είσαι τζογαδόρος. Και λοιπόν; Επειδή παίζεις, επειδή θέλεις να παίζεις, θα ποντάρεις και σε παιχνίδια που σε διώχνουν; Ας είναι στη σέντρα της επικαιρότητας, όπως π.χ. το αυριανό ΠΑΟΚ – Σπάρτακ. Το πλησιάζεις; Και με ποια φόντα.

Κανένα πρόβλημα να είναι κάποιος σαβουρογάμης. Στο φινάλε κάνει και ψυχικό σε κάποιο δυστυχισμένο και αδρόσιστο κορίτσι. Εδώ μιλάμε για κουμάρι. Για την απλωμένη και αρπακτική χερούκλα του μπουκ. Σε παρακάλώ.

Ποιος, για να κάνουμε ταμείο, περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα έκανε 3-0 εκτός παίζοντας αμυντικά; Ο κανένας, βέβαια. Και επειδή η ομάδα θριάμβευσε στη Βασιλεία, άρα μέσα στην Τούμπα θα μαδήσει και την Σπάρτακ; Κατ’ αρχήν ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει πάλι φροντίζοντας πρώτα την άμυνά του, δηλαδή όπως βολεύει την ρώσικη ομάδα. Άλλο έργο το παιχνίδι αυτό.

Επειδή μιλάμε για προβλέψεις… κατόπιν εορτής, λέω ότι αυτό το ίδιο το παιχνίδι 0-3 στην Βασιλεία ίσως να τελείωνε με 1-0. Ένα γκολ να το έβαζαν οι Ελβετοί από τις δύο φάσεις που έφτιαξαν μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο οποίος ΠΑΟΚ είχε φοβερή αμυντική λειτουργία και από την άλλη, η Βασιλεία στην αγωνία της να σκοράρει άφηνε πολλούς και ανοικτούς χώρους.

Ποιος το φανταζόταν ότι ο πρώτος παίκτης του γηπέδου θα ήταν ο Λημνιός. Ότι ο ΠΑΟΚ θα έπιανε τρία “τυχερά” γκολ. Στο 7’ κιόλας αιφνιδιασμός από τον αμαρκάριστο… στόπερ Βαρελά. Από ασίστ του Πασχαλάκη και με την μια(!) του Πρίγιοβιτς το 2 – 0. Και 3 – 0 με σουτ Ελ Καντουρί στον γκολκήπερ χωρίς ορατότητα.

Συμβουλή. Αν θες σώνει και καλά να παίξεις το παιχνίδι αυτών των δύο ομάδων, περίμενε την… ρεβάνς. Δεν έχεις υπομονή μέχρι την Τρίτη;

email > freekick@tipsmaker.net