Ζυρίχη και Λεβερκούζεν σκοράρουν ξανά…

Master

Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ έχει την τιμητική του και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το κουπόνι του :

Η Ζυρίχη έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της και επιδίδεται σε ανοικτό ποδόσφαιρο με πολλά γκολ, ενώ η Λεβερκούζεν όσο και να παίζει καλά και να σκοράρει, δεν μπορεί  να κρύψει τις αμυντικές της αδυναμίες, μιας και τα σκορ μιλάνε από μόνα τους. Θα έχουμε άλλο ένα ματς-κόπια του πρώτου αλλά θα προτιμήσουμε το γκολ και από τις δυο πλευρές που πληρώνει καλύτερα από το όβερ 2,5 γκολ.

Η Αστάνα κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Καζακστάν όπως ήταν αναμενόμενο και τώρα στρέφεται αποκλειστικά στο Γιουρόπα Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι έχει δείξει συνέπεια στα ματς της έδρας της αλλά πιστεύω ότι η Γιάμπλονετς που έρχεται από πειστική εμφάνιση την Κυριακή πηγαίνει στο Καζακστάν να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες της για πρόκριση και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Δεν ξέρω εάν οι Τσέχοι καταφέρουν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς αλλά θεωρώ σχεδόν σίγουρα και οι δυο ομάδες θα σκοράρουν.

Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από την νίκη στο αποψινό ματς με την Ντουντελάνζ, τόσο από θέμα ουσίας για την συνέχεια του ομίλου όσο και από θέμα γοήτρου με αντίπαλο μια ομάδα του Λουξεμβούργου. Κάτι όμως η αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, κάτι η δυσκολία του Ολυμπιακού να παράγει φάσεις το τελευταίο διάστημα και κάτι το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε 3 μέρες, με οδηγούν σε μικρό σκορ.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
08-11-2018

Astana – Jablonec
Leverkusen – Zurich
Olympiacos – Dudelange

G/G
G/G
TG 2-3

1007.14-100