Εύκολα η Γκενκ…( ΤΑΜΕΙΟ – 3,70 )

Master

Ξεκίνησαν σιγά-σιγά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μπαίνουμε κι εμείς σε στοιχηματικούς ρυθμούς:

Στο Βέλγιο η Γκενκ έχει εντυπωσιάσει στα φιλικά της όπου σκόραρε κατά ριπάς και δείχνει πολύ καλύτερη ομάδα από την Λόκερεν που με το ζόρι σώθηκε πέρσι ενώ και φέτος δεν έχει τα φόντα να ξεφύγει από την μετριότητα.

Η ΑΙΚ έχει βασικό στόχο το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την ήττα που έκανε μεσοβδόμαδα από την Νόρντζελαντ στη Δανία ούτε και από την επικείμενη ρεβάνς. Η σημερινή της αντίπαλος Κάλμαρ έχει εμφανή προβλήματα και δεν θα μπορέσει να την απειλήσει μέσα στην Στοκχόλμη.

Στην Β’ Νορβηγίας η νεοφώτιστη Νοτόντεν φιλοξενεί την πρωτοπόρο Άλεσουντ, η οποία είναι καλύτερη ομάδα που πρόσφατα ενισχύθηκε μεταγραφικά ακόμη περισσότερο και σκοράρει ακατάπαυστα. Οι γηπεδούχοι απλά δεν είναι σε θέση να την κοντράρουν.

Στην ίδια κατηγορία η Γιερβ με 4 ήττες στα 6 τελευταία ματς υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, την Σόγκνταλ, που έχει 7 νίκες στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και 4 νίκες στη σειρά εκτός έδρας. Δεν θεωρώ ότι η Γιερβ μπορεί να κερδίσει και επιλέγω το διπλό που στην περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρεφει το ποντάρισμα.

Στην Γ’ Γερμανίας η πριν 3 δεκαετίες ισχυρή Ίρντιγκεν (τότε με την χορηγία της φαρμακοβιομηχανίας Μπάγερ) ενισχύθηκε αρκετά μεταγραφικά και παρουσιάζεται φαβορί για την άνοδο στην 2η Μπουντεσλίγκα. Θα παίζει όμως τα εντός έδρας παιχνίδια της στο γειτονικό Ντούισμπουργκ και η σημερινή της αντίπαλος Ουντερχάκινγκ είναι πιο έμπειρη στην κατηγορία και λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω εάν η Ίρντιγκεν είναι το φαβορί που λένε και μπορεί να νικήσει τους Βαυαρούς αλλά θα προτιμήσω το πολύ πιθανό όβερ.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
29-07-2018

AIK Stockholm – Kalmar
Jerv – Sogndal
Notodden – Aalesund

1
2 DNB
2

1004.27-100
29-07-2018

Lokeren – Genk
Uerdingen – Unterhaching

2
O2.5

1003.70+270