“Δράση” στην League One …( ΤΑΜΕΙΟ – 8,23 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Λόγω του Nations League απουσιάζουν τα παιχνίδια των ομάδων της Premier League και της Championship, όμως στην League One συνεχίζεται ανελλιπώς η δράση στους αγωνιστικούς χώρους.

Barnsley και Luton ξεκίνησαν δυναμικά το πρωτάθλημα και θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι με την βοήθεια και τον παλμό από τον κόσμο τους, έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα για τη νίκη.

Στο παιχνίδι της Accrington με την Bradford, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτή είναι η Accrington. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην έβδομη θέση, ενώ η Brantford κινείται στα χαμηλά επίπεδα, καθώς βρίσκονται στην 22η θέση με δέκα βαθμούς σε δώδεκα παιχνίδια, ενώ για να βρει κάποιος το τελευταίο διπλό των φιλοξενούμενων θα πρέπει να γυρίσει πίσω στο 2008.

Η Portsmouth μετά την μεγαλοπρεπέστατη “σφαλιάρα” που δέχτηκε από την Gillingham, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην αδύναμη Wimbledon, η οποία βρίσκεται στην 20η θέση και λογικά θα καταφέρει, καθώς είναι πολύ δύσκολο να κάνει δεύτερη ήττα-μπαμ.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-10-2018

Barnsley – Luton
Accrington – Bradford
Wimbledon – Portsmouth

1
1
2

100 8.23 +723