Διπλό η Έξετερ…

Master

Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Πολλά περίεργα ματς σήμερα, για να δούμε τι ξεχωρίσαμε :

Η επίθεση της Λυόν πετάει φωτιές και χρειάζεται την διαφορά τερμάτων για να πάρει την δεύτερη θέση. Από την άλλη η Ναντ πάντα καταφέρνει και σκοράρει εκτός έδρας (15/17 ματς). Βλέπω νίκη των γηπεδούχων με εκατέρωθεν γκολ.

Η Νις είναι στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη αλλά εκτός του σημερινού ταξιδιού στο Στρασβούργο έχει να ταξιδέψει ακόμη στη Λυόν και στη Μασσαλία. Η Στρασμπούρ θεωρητικά κινδυνεύει και είναι 9 ματς στη σειρά χωρίς νίκη, αλλά η Νις είναι καλύτερη και έχει εξίσου ισχυρό κίνητρο να πάρει αυτό το ματς.

Η Μουσκρόν έχει 9 όβερ στα 10 τελευταία ματς και η Ζούλτε Βάρεγκεμ 8/10 όβερ. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη εάν αυτό το παιχνίδι είχε λιγότερα από 3 γκολ.

Μετά το κάζο στη Μάλαγα, η Σοσιεδάδ φιλοξενεί σήμερα την Μπιλμπάο στο τοπικό ντέρμπι των Βάσκων. Η Ρεάλ έχει 20 όβερ σε 22 ματς φέτος στο Ανοέτα για όλες τις διοργανώσεις, ενώ και τα τελευταία ματς της Αθλέτικ έχουν γκολ. Περιμένουμε να γίνει ανοικτό παιχνίδι.

Δίνει τον αγώνα για την σωτηρία της η Τερνάνα και σκοράρει κατά ριπάς. Θα βρει απέναντί της την Πεσκάρα που είναι αδιάφορη αλλά έχει 5 συνεχόμενα γκολ/γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλη λύση από το να ανοιχτούν.

Η Έξετερ έκανε την γκέλα το προηγούμενο Σάββατο με την Κρόουλι και δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών εάν θέλει να προλάβει να κλέψει την τρίτη θέση από την Γουίκομ. Παίζει σήμερα στην έδρα της Στίβενετζ, η οποία δεν έχει προφανείς στόχους αλλά απλά θέλει μια καλή εμφάνιση και η Έξετερ παίζει καλύτερα στην κόντρα και θα νικήσει.

Η Γουίκομ θα τα δώσει όλα απέναντι στην ήδη πεσμένη Τσέστερφιλντ έτσι ώστε να κρατήσει την προνομιούχο τρίτη θέση που δίνει απευθείας άνοδο στην Λιγκ 1 και πιθανότατα θα επικρατήσει. Άλλωστε έχει την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή σε όλη την κατηγορία.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
28-04-2018

Mouscron – Zulte Waregem
Chesterfield – Wycombe
Ternana – Pescara

over 2,5
2
over 2,5

100 4.31 +331
28-04-2018

Stevenage – Exeter
Strasbourg – Nice

2
2

100 4.83 -100
28-04-2018

Lyon – Nantes
Real Sociedad – Athletic Bilbao

1&G/G
over 2,5

100 5.22 -100