Δεν χωράνε λάθη στην Premiership …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

11η αγωνιστική στην Σκωτσέζικη Premiership με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Στο παιχνίδι της Hearts και της Hibbernian πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που όμως υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί, αφού έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά από δέκα αγώνες. Από την άλλη η Hibbernian έχει ξεκινήσει και αυτή σχετικά καλά, όμως είναι μία ομάδα που βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, ενώ προ έρχεται και από ήττα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος από την Celtic δεχόμενη τέσσερα γκολ.

Δεν μπορείς να πες και πολλά στο παιχνίδι της Dundee με την Celtic. Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους με την Dundee να είναι στην τελευταία θέση και να προ έρχεται από τρεις σερί ήττες και την Celtic να προ έρχεται από τρεις σερί νίκες. Ξεκάθαρο φαβορί εννοείται οι φιλοξενούμενοι.

Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στη Livingston και την St. Johnston, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που φορμαρίζονται. Η Livingston έχει να ηττηθεί από τις 18/8 και από τότε έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια. Από την άλλη η St. Johnston, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, κατάφερε να επανέλθει με δύο νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό, όμως οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και λόγω έδρας.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
31-10-2018

Hearts – Hibbernian
Dundee – Celtic
Livingston – St. Johnston

1
2
1

100 6.47 -100