Δεν υπάρχουν αδιάφοροι…

Hacker

Γιουρόπα Λίγκ φάση των ομίλων πρώτη αγωνιστική …δεν υπάρχουν αδιάφοροι στον θεσμό άπαντες παίζουν για την νίκη και τους βαθμούς.

Πάμε να δουμε που θα εστιάσουμε το ποντάρισμα.

ΠΑΟΚ – Τσέλσι με επιστροφή χρημάτων*, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις.

# Περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λίγκ η Μαρσέιγ έδρα φρούριο το «Βελοντρόμ» ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν προέρχεται απο 2 σερί νίκες μεσα εξω κόντρα σε Γκινγκάμπ και Μονακό αντίστοιχα με 7 γκολ ενεργητικό …τίποτα το ιδιαίτερο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κεκλεισμένων των θυρών το ματς παμε για γκολ εκατέρωθεν.

# Εχει πιθανότητες για το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ παίζει σε κατάμεστη Τούμπα διαθέτει παίκτες αξίας, μοναδική ήττα φέτος απο την Μπενφίκα ( δέχτηκε συνολικά 7 γκολ ) δηλώνει προβληματισμό στο αμυντικό σκέλος χάλασε ολο το σκηνικό …το 5/5 έκανε η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λίγκ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση -θα εχει αλλαγές στο ρόστερ- ενω στο Γιουρόπα Λίγκ σκοράρει 2 γκολ μ.ο ανα αγώνα.

# Πρωτάρα στους ομίλους η Σπάρτακ Τρνάβα ειναι χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς στο πρωτάθλημα μετράει 8/8 under στα ευρωπαικά … ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης η Άντερλεχτ υπάρχει διαφορά δυναμικής τρέχει με αλλες ταχύτητες εχει υψηλούς στόχους.

# Θετική τηρουμένων των αναλογιών κρίνεται η πορεία του Ολυμπιακού κόντρα σε Ισπανικές ομάδες στο «Καρισκάκης» αναμφίβολα εχει τον πρωτο λόγο στην αναμέτρηση, αήτητος σε 7 επίσημα σε ολες τις διοργανώσεις φέτος εχει σκοράρει 17 φορές … στα ιδια αγωνιστική ευθεία η Μπέτις δεν είναι εύκολη λεία θέλει προσοχή.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
20-09-2018

Marseille – Eintracht Fr.
PAOK – Chelsea
Olympiakos – Real Betis

1
2
goal / goal

100 5.05 -100
20-09-2018

Spartak Tr. – Anderlecht
Olympiakos – Real Betis

2
1

100 4.09 -100