Γκολ στο Μιλάνο!

Asian bet

Καλημέρα σας,

Επιλογές για όλα τα γούστα στις σημερινές μας προτάσεις, ελπίζοντας ότι θα μας επιβεβαιώσουν και θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Ένα από τα ματς που «κλέβει» σήμερα την παράσταση είναι το ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ίντερ και την Μίλαν. Το ματς θεωρούμε ότι θα έχει γκολ και από τις δύο ομάδες, με το goal-goal να επιβεβαιώνεται στις 3 από τις τελευταίες 4 αναμετρήσεις των γηπεδούχων, ενώ επίσης στους 5 ισάριθμους αγώνες των «ροσονέρι».

Η Μπέτις πάλεψε μέχρι το τέλος κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την ήττα της με 1-0 να μην της άξιζε. Έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή της και «βλέπει» ξανά με αξιώσεις τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Βαγιαδολίδ μπορεί να μετράει 3 σερί νίκες, ωστόσο, αυτές έγιναν κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Κόντρα στην ομάδα της Σεβίλης θα τα βρει σκούρα και πιστεύουμε ότι πάρα πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Τέλος, η Νις θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό της την Μαρσέιγ, με το προβάδισμα να το έχουν οι φιλοξενούμενοι. Έχουν δείξει ότι διαθέτουν καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και το διπλό στις τιμές του διπλασιασμού αξίζει το ρίσκο. Η Νις στο γήπεδό της μετράει 4 ήττες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της, με τους Μασσαλούς να οφείλουν να το εκμεταλλευτούν φτάνοντας στη νίκη.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
21-10-2018

Inter – Milan
Betis – Real Valladolid
Nice – Marseille

G/G
1
2

100 6.01 -100