Για τον Khun Vichai …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ακόμη μία αγωνιστική στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας, με τα μεγαθήρια να απουσιάζουν το Σάββατο, κυρίως λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, ενώ ακολουθεί διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Το παιχνίδι που “κλέβει” την παράσταση είναι το Leicester-Burnley εξαιτίας του θανάτου του προέδρου των “αλεπούδων” Khun Vichai.

Η Cardiff και η Brighton είναι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, με πολύ πιθανό την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη να πάρει και τη νίκη. Αρκετά πιθανή και η ισοπαλία. Γενικά ένα παιχνίδι με λίγα γκολ.

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους αυτό της Newcastle με την Bornemouth. Οι γηπεδούχοι θέλουν την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα βρίσκεται στην 6η θέση. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως θα παίξει ρόλο η έδρα και έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ.

Ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό της Leicester με την Burnley, λόγω του θανάτου του Khun Vichai. Πρόεδρο της Leicester. Οι γηπεδούχοι σε μία “βαριά” ατμόσφαιρα θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με την “λύσσα” που θα έχουν για τη νίκη, θα την κατακτήσουν.

Το Dundee-St. Mirren αναμένεται να είναι ένα παιχνίδι κακοποίηση του ποδοσφαίρου, καθώς είναι οι δύο τελευταίες ομάδες της κατηγορίας. Πολύ πιθανό δηλαδή να μην έχει πολλές φάσεις και φυσικά θα έχει ελάχιστα γκολ, καθώς οι δύο ομάδες θα ψάξουν να μην δεχτούν γκολ πρώτα και μετά να σκοράρουν.

Ωραίο παιχνίδι το Hearts-Kilmarnock. Οι γηπεδούχοι τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν χάσει τον ρυθμό τους, όμως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Είναι η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν στην κορυφή. Η Kilmarnock βέβαια δεν θα πέσει αμαχητί και θα προσπαθήσει να μην χάσει, όμως η πίστη της Hearts πιστεύω θα υπερισχύσει.

Ξεκάθαρο φαβορί η St. Johnstone απέναντι στην Hamilton. Οι γηπεδούχοι προ έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η Hamilton κέρδισε στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι… χαώδης.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
10-11-2018

Cardiff – Brighton
Newcastle – Bournemouth
Leicester – Burnley

Under 2.5
Under 2.5
1

100 4.08 -100
10-11-2018

Dundee – St. Mirren
Hearts – Kilmarnock
St. Johnstone – Hamilton

Under 2.5
1
1

100 6.27 -100