Βαρόμετρο το «Bικελίδης» …

Hacker

Παμε στα βασικά σημεία της Κυριακής :

# Ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας οι επιδόσεις της Χέρακλες ( 4 σερί νίκες εντός τερ.13-5 ) σκοράρει 2 γκολ μ.ο ανα αγώνα …εκτός τόπου και χρόνου η Γκρόνινγκεν σε 5 αγώνες εχει αποσπάσει μόλις 1 βαθμό.

# Σε αποδόσεις διπλασιασμού ο ασος της Σπάρτακ Μ. παίζει δυνατά απο ημίχρονο διατηρεί την παράδοση υπερ της …με απολογισμό 6 ήττες στα 7 τελευταία και 1 γκολ ενεργητικό εκτός η Τούλα δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.  

# Ακρως παραγωγικό σύνολο η Γκλάντμπαχ μετράει 8 ματς χωρίς απώλειες ( 6-2-0 ) σκοράρει σε 13 συναπτά ενω προέρχεται απο καθαρή νίκη-ψυχολογίας κόντρα στην Μπάγερν με 3-0 …δύσκολη γκολ η Μάιντζ θα πάει σφιχτά για το αποτέλεσμα.

# Ξεκάθαρος ο φαβοριτισμός στην Φιορεντίνα εξαιρετικά αποτελκεσματική στο «Αρτέμιο Φράνκι» μετράει το απόλυτο ( 4/4 νίκες τερ.12-1 ) αναμένεται να το καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες … ομάδα μικρότερης δυναμικής η Κάλιαρι σαφώς εχει τον τρίτο λόγο στην συνάντηση.

# Ντέρμπι απο τα παλιά το Άρης – ΠΑΟΚ μπερδεύει το σετ αποδόσεων θα επρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, αμφότερες οι ομάδες ειναι σε σουπερ κατάσταση μεσοεπιθετικά βγάζουν μεγάλη ποιότητα ανασταλτικά εχουν θέματα …σε καθε περίπτωση βαρόμετρο το «Bικελίδης» οντας ποδοσφαιρική γήπεδο καθορίζει αποτέλεσμα.

# Χωρίς άγνοια κινδύνου το Μπέτις – Βαγιαδολίδ κατα πασα πιθανότητα παραπέμπει σε υψηλό δείκτη τερματων …εν μέσω βαθμολογικού πίνακα οι ομάδες ( απο 12 β. εκαστος ) θα ψάξουν γκολ και αποτέλεσμα.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
21-10-2018

Gladbach – Mainz
Fiorentina – Cagliari
Betis – Valladolid

1
1
goal / goal

100 5.06 -100
21-10-2018

Heracles – Groningen
Spartak M. – Arsenal Tula
Aris Thessaloniki – PAOK

1
1
TG 2-1

100 6.14 -100