Ασταμάτητο το Βέλγιο!

Asian bet

Καλησπέρα σας,

Με δυνατό ταμείο συνδυάστηκε η επιστροφή μας στις χθεσινές προτάσεις και συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά για νέα κέρδη.

Αναλυτικά οι προτάσεις μας από το σημερινό κουπόνι.

Το Βέλγιο έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα και αποδίδει τα αναμενόμενα με βάση το πολύ ποιοτικό και γεμάτο λύσεις ρόστερ που διαθέτει. Αυτή την αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ελβετία για το Nations League και περιμένουμε να συνεχίσει το σερί των νικών του. Ο άσος προσφέρεται σε χαμηλές τιμές, και δικαιολογημένα, ωστόσο δεν βλέπουμε τον τρόπο που δεν θα επιβεβαιωθεί, ανεβάζοντας έτσι την τιμή της τριάδας μας.

Πολύ δυνατός αγώνας ανάμεσα στην Κροατία και την Αγγλία. Οι Κροάτες μετά την εντυπωσιακή τους πορεία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ηττήθηκαν με το βαρύ 6-0 από την Ισπανία. Από την άλλη οι Άγγλοι συνεχώς παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα, διαθέτοντας ένα πολύ νεανικό και παράλληλα ποιοτικό ρόστερ. Περιμένουμε ένα ανοικτό ματς με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το Over 2.5 να έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

Πολύ καλά έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το Nations League το Λουξεμβούργο με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Έχει φτάσει όμως η ώρα για την πρώτη του ήττα στην έδρα της πιο δυνατής και ποιοτικότερης ομάδας της Λευκορωσίας. Οι γηπεδούχοι μπορούν με τη νίκη τους να πιάσουν κορυφή στον όμιλό τους και έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
12-10-2018

Belgium – Switzerland
Croatia – England
Belarus – Luxembourg

1
Ο 2.5
1

100 5.51 -100