Αξία στο «διπλό» της Γαλατάσαραϊ

Asian bet

Καλημέρα σας,

Μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουμε στα ματς των πρωταθλημάτων, όπου προκύπτουν πολλά σημεία για να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Αναλυτικά…

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ στο γήπεδο της Καϊσερισπόρ. Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Γαλατά δεν βρίσκεται σε καθόλου αγωνιστική κατάσταση τη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ωστόσο, οι τιμές που δίνονται στο «διπλό» στην έδρα της πολύ μέτριας Καϊσερισπόρ είναι κάτι περισσότερο από δελεαστικές. Μπορεί να προβληματίζει η Γαλατά, όμως, έχει την ποιότητα και τις λύσεις για να πάρει τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο τη φετινή σεζόν.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Λιόν, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γκινγκάμπ. Η Λιόν αν και κρατούσε στα χέρια της τη νίκη με την Χοφενχάιμ, τελικά ήρθε ισόπαλη με 2-2 μεσοβδόμαδα για το Champions League. Το αποτέλεσμα αυτό αναμένουμε να την πεισμώσει και να βγάλει αντίδραση στο πρωτάθλημα. Διαθέτει σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ από την Γκινγκάμπ και περιμένουμε να το δούμε και εντός αγωνιστικών χώρων.

Τελευταία μας επιλογή από τη σημερινή μας τριάδα από την Ρωσία και την αναμέτρηση της Ροστόφ κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας. Οι γηπεδούχοι έχουν εδώ το προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Η Ντιναμό το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί στο γήπεδό της να εκμεταλλευτεί η Ροστόφ.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
10-11-2018

Kayserispor – Galatasaray
Guingamp – Lyon
Rostov – Dinamo Moscow

2
2
1

100 8.58 -100