Αβαντάζ ο συνθετικός τάπητας …

Hacker

CL προκριματική φάση 3ος γύρος …πράξη πρώτη.

Sprortingbet : ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδω !

Πάμε αναλυτικά :

# 13 ματς αήτητη επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ μετράει η Αστάνα -πέρασε σχετικά εύκολα στον 3ο προκριματικό γύρο το εμπόδιο της Μίτλαντ- παίζει με το αβαντάζ του συνθετικού τάπητα ενω μπροστά στο κοινό της βγάζει επιθετική συμπεριφορά … επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση η Ντιναμό Ζάγκρεπ ειναι ομάδα υψηλών προδιαγραφών σκοράρει απο το πουθενά.

# Σε ρόλο αουτσάιντερ η Σταντάρ Λ. υστερεί σε ρόστερ και ποιότητα, ενδεικτικά σε 16 αγώνες στον θεσμό εχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις 2 φορές κόντρα σε Ολυμπιακό ( 09 ) και Παναθηναικό ( 14 ) … εμφανώς καλύτερος σε ολες τις γραμμές ο Άγιαξ -πέρσι εμεινε εκτός στην φάση των ομίλων- απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και συνολικό σκορ 5-1 την Στούρμ Γκράτς.

# Δεμένο σύνολο η Μπενφίκα πέρσι έκανε τραγικές εμφανίσεις ( 6 ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο ) ρεαλιστικά εχει τον πρώτο λόγο στο «Ντα Λουζ» θα ψάξει σκορ πρόκρισης …τελευταία συμμετοχή της Φενέρ σε ομίλους της διοργάνωση ηταν το μακρινό 2008 εκτοτε κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, χωρίς νίκη στα 5 πιο πρόσφατα εκτός του CL.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
07-08-2018

FC Astana – Dinamo Zagreb
Standard L. – Ajax
Benfica – Fenerbahce

1
goal / goal
1

1006.19-100