Άνετα η Nottingham …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Sprortingbet : ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδω !

Συνεχίζεται η ενδέκατη αγωνιστική της Championship με άλλα πέντε παιχνίδια και εμείς ξεχωρίσαμε τρία από αυτά, ώστε να σας στείλουμε ταμείο, επιλέγοντας τα παιχνίδια Blackburn – Sheffield United, Sheffield Wednsday-West Brom και Nottingham-Millwall.

Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε Blackburn και Sheffield United προβλέπεται κλειστό παιχνίδι και παρ’ όλο που η Sheffield είναι η πρωτοπόρος στα over νομίζω πως αυτή την φορά δεν θα μπουν τρία γκολ.

Στο επόμενο παιχνίδι που είναι το Sheffield Wednsday-West Brom προβλέπω αρκετά γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν σε δέκα παιχνίδια, εφτά over 2.5 και οι φιλοξενούμενοι έξι, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά, κάτι που αναμένεται να γίνει και σε αυτό το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Nottingham και την Millwall προβλέπω άνετη νίκη των γηπεδούχων, όχι ότι είναι κάποια καλή ομάδα, αλλά η Millwall σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, δείχνει πως δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία, καθώς έχει πετύχει μία μόλις νίκη σε δέκα παιχνίδια, έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
03-10-2018

Blackburn – Sheffield Utd
Sheffield Wed. – West Brom
Nottingham – Millwall

Under 2.5
Over 2.5
1

100 5.65 -100